Parkourklub

Parkour i Strandkirken
(RETTELSER TIL DE NYE HOLD - foretaget 23/10)

Velkommen til parkour i Strandkirken.

Om klubben

Karlslunde Parkourklub udruster dig til at udvikle dig selv, overvinde din frygt og nå dit fulde potentiale.

Vi kommer til at træne på den sejeste natur-parkour- park i Strandkirkens baghave. Der vil være indlæring af seje tricks i fællesskab med andre.

Der er altid mulighed for at blive hængende bagefter til fri leg og hang-out.

Undervisningen bygger på kristne værdier, hvilket også kommer til udtryk i træningen. Fx næstekærlighed, at overkomme udfordringer og at alle mennesker er skabt og ønsket og har værdi. Vi er del af lokalforeningen "Strandkirkens Børn og Unge".

Hold

Der er to hold til parkour.

1. Parkour Play
  2. Parkour Teknik

Parkour Play er for dem, der vil bruge kroppen til leg og fri udfoldelse (vejl. aldersgruppe: ca.  7-10 år).

Parkour Teknik er rettet mod dem, der er klar på at træne mere fokuseret og teknisk (vejl. aldersgruppe: ca.  10+ år).

Hvornår?
Vi beklager meget forvirringen der har været omkring lokaler og tidspunkter! Det skulle gerne være som beskrevet nu.

Træningen er på torsdage fra 29. oktober og frem til 17. december

16.45 – 17.45: Parkour Play

18.00 – 19.00: Parkour Teknik

Vi skal være udendørs ved Strandkirken på vores bane når vejret er til det, og ellers indenfor i Strandkirken. Vi arbejder på også at få en indendørs parkourbane.

Følg med på parkourklubbens facebookside "Karlslunde Parkour" hvor nyttig information bliver lagt ud.

Pris: 400 kr. for hele forløbet Tilmelding her!

Referat for forældremøde torsdag 5. november 2020 ligger her

Ophavsret: