Parkour-klub

Parkour-klubben udruster dit barn til at udvikle sig selv, overvinde sin frygt og nå sit fulde potentiale. Vi træner på den sejeste natur-parkour-grund i Strandkirkens baghave. Der vil være indlæring af seje tricks i fællesskab med andre.  Mulighed for at komme én enkelt gang uden at være tilmeldt - blot for at se, om det har interesse.

Opstart torsdag 3. februar 2022. Tilmelding HER

Der er to hold til parkour
16.45 – 17.45: Parkour Play
18.00 – 19.00: Parkour Teknik

Parkour Play er for børn, der vil bruge kroppen til leg og fri udfoldelse (vejl. aldersgruppe: ca.  7-10 år). Parkour Teknik er rettet mod børn, der er klar på at træne mere fokuseret og teknisk (vejl. aldersgruppe: ca.  10+ år).

Sæsonen varer fra 3. februar til 23. juni (begge dage inkl.) -
Det er alle torsdage undtagen 24/2, 14/4 og 26/5

Har I spørgsmål, så kontakt Simon Grønn-Grann på 40 22 23 73 eller simon@strandkirken.dk

Frivillighed en stor værdi i Strandkirken, og det forventes at forældrene engagerer sig, og hjælper til med at sætte parkourparken op indendørs inden træning, når det ikke kan lade sig gøre at træne udenfor. Følg med på parkourklubbens facebookside "Karlslunde Parkour (SBU)" hvor nyttig information bliver lagt ud. Pris: 800 kr. for efteråret sæson. For at blive medlem i Karlslunde Parkour kræves et årligt medlemsskab i vores lokalforening SBU, som bl.a. har finansieret vores parkour-parker. Du læser mere og tilmelder dit barn her: https://strandkirken.dk/sbu. Det koster 125 kr. om året.