Parkourklub

Parkour i Strandkirken

Vi glæder os til at åbne op for en forårssæson, frem til juni 2021. Tilmelding kan ske fra 1. marts HER

Første gang vi mødes er torsdag 4. marts - og denne dag er det GRATIS og uden tilmelding! Bare mød op!

Om klubben

Karlslunde Parkourklub udruster dig til at udvikle dig selv, overvinde din frygt og nå dit fulde potentiale.

Vi træner på den sejeste natur-parkour- park i Strandkirkens baghave eller på den mobile park vi kan stille frem i kirkens mødesal. Der vil være indlæring af seje tricks i fællesskab med andre.

Der er altid mulighed for at blive hængende bagefter til fri leg og hang-out.

Undervisningen bygger på kristne værdier, hvilket også kommer til udtryk i træningen. Fx næstekærlighed, at overkomme udfordringer og at alle mennesker er skabt og ønsket og har værdi. Vi er del af lokalforeningen "Strandkirkens Børn og Unge".

Hold

Der er to hold til parkour.

1. Parkour Play
  2. Parkour Teknik

Parkour Play er for dem, der vil bruge kroppen til leg og fri udfoldelse (vejl. aldersgruppe: ca.  7-10 år).

Parkour Teknik er rettet mod dem, der er klar på at træne mere fokuseret og teknisk (vejl. aldersgruppe: ca.  10+ år).

Hvornår?
Torsdage
16.45 – 17.45: Parkour Play
18.00 – 19.00: Parkour Teknik

Pris?
Kr. 700,- for sæsonen

Følg med på parkourklubbens facebookside "Karlslunde Parkour (SBU)" hvor nyttig information bliver lagt ud.

Programmet bliver tilrettelagt så vi kan følge alle gældende retningslinjer for COVID-19 situationen. Seneste nyt vil blive opdateret her på siden.

Spørgsmål og kontakt: Martin Madsen, tlf. 21 56 12 88

Referat for forældremøde torsdag 5. november 2020 ligger her