Naturlig Kirkevækst Undersøgelse

Mennesker holder møde

Du kan se eller gense oplægget fra Anders Michael Hansen HER

Kære menighed

I marts måned fortalte vi om, at vi ville lave en Naturlig Kirkevækst Undersøgelse i menigheden. En undersøgelse af, hvordan en del af jer erfarer kvaliteten og relevansen i dét, vi gør.

Undersøgelsen viser, at vores minimumsfaktorer, som dermed kan betegnes som vores svageste punkt i Strandkirken, er udrustende lederskab og funktionelle strukturer.

Udrustende lederskab
En vigtig opgave for en sund menighed i vækst består i, at lederne bemyndiger (udruster) andre kristne til den opgave, som Gud har tilrettelagt for dem. Derved fremmer, understøtter, motiverer og følges de med andre kristne, så de efterhånden bliver det, som Gud har tiltænkt, de skulle være. Denne opgave viser det sig, at vi ikke er lykkedes så godt i.

Funktionelle strukturer
En anden minimumsfaktor handler om vores strukturer.  Det vigtigste kriterium er, om menighedens former og strukturer opfylder deres formål eller ej. Menighedsstrukturen er ikke et mål i sig selv, men et middel til at nå målet. Hvad der ikke lever op til dette krav, bør afskaffes eller ændres. Det viser sig, at vi har strukturer i menigheden, som ikke er hensigtsmæssige.

Vi fremlagde undersøgelsens resultat for menigheden på menighedsaften torsdag den 22. april. Aftenens emne var "Hvordan frisætter vi menighedens potentiale?"
Du kan se eller gense oplægget fra Anders Michael Hansen HER

Kærlig hilsen
Menighedsrådet og den daglige ledelse

Ophavsret: