Søndag d. 29. september 2019, Kl. 12:30 til kl. 13:30

Folk fra Strandkirkens menighed er på denne dag klar til at rykke ud og hjælpe ude i sognet med diverse opgaver – ganske gratis og helt frivilligt. Man skal kontakte Astrid Pedersen på ved at skrive til hende på astrid@strandkirken.dk og fortælle, hvad man har brug for hjælp til. Herefter koordineres hjælpen i forhold til opgaverne. I Strandkirkens menighed kaldes denne begivenhed for ”Aktiv Søndag”, fordi det er godt at gå ud i sognet og gøre noget aktivt for at hjælpe andre. ”Man bliver glad, når man hjælper andre”, lyder det fra Astrid Pedersen, som er kirkens diakoni-medarbejder og tilføjer, at ”Aktiv Søndag” har været på programmet flere år i træk, og at aktiviteten er på programmet 2 gange årligt.

I sognet