Lørdag d. 16. marts 2019, Kl. 09:00 til kl. 20:00

Tilmelding her!
”Der har længe været en ny åbenhed overfor livets åndelige dimension, men uden at det har resulteret i, at de kristne kirker er vokset. Hvordan kan det være?”

Tonny Jacobsen, præst fra Vejle, vil undervise i, hvad åndeligt venskab er og forklare, hvorfor åndeligt venskab er svaret på kulturens udfordring. Han vil give sit bud på, hvordan man som kristen kan møde moderne mennesker med evangeliet. Med andre ord: Give os redskaber til, hvordan vi kan bygge åndelige venskaber.

Program for dagen:
09.00: Velkomst.
09.30: Første session: Hvad er udfordringen? En analyse af samfundet
11.00: Anden session: Hvad er åndeligt venskab?
12.15: Frokost
13.00: Tredje session: Hvordan kommer man i gang?
15.00: Afslutning og kaffe

Børn er velkomne, og kan opholde sig i konfirmandstuen med en forælder. Her er vindue ind til kirkerummet og højttaler, så man kan følge med i undervisningen. Større børn er velkomne i kirkens multirum, hvor de kan lege på forældrenes ansvar.
Pris for deltagelse er kr. kr. 100,- som også dækker frokost og kaffe. Drikkevarer kan tilkøbes. Konferencen er gratis for børn under 15 år.
Betaling sker ved tilmelding eller på selve dagen på MobilePay: 22 34 58 07 mærket ”Konference 2019”
Tilmeldingsfrist 10 marts.

Konferencen er et samarbejde mellem Karlslunde Strandkirke, Solrød Frikirke, Greve Frikirke, Kirke på Vej,
Køge Vineyard, Roskilde Vineyard, Alpha Danmark